Henrik Vibskov

Sidste show jeg tog til var Henrik Vibskov i fredags, der blev holdt i H. C. Ørstedsparken. Vi kom med pressebussen i sidste øjeblik og det var så mørkt at vi småløb i blinde for at finde showet, og så var køen selvfølgelig kæmpe lang, men som held-i-uheld fik jeg plads nede ved alle fotograferne, så kunne da tage nogenlunde billeder (selvom de grinte lidt af mit almindelige spejlrefleks Sony kamera…typisk mænd…) -

Der var en eventyragtig stemning over showet med mænd i både på søen med fløjter, mens modellerne gik over broen derinde hvor publikum sad tæt pakket, og jeg var vild med rigtig mange af de styles der blev vist – kjoler og jumpsuits i sort, grå og gul samt lidt army. Og også kjolen i sort/hvid mønster står højt på min ønskeliste!
Tha Vibskov show was held in a park by night and was very spectacular! I really loved the many dresses in gray, black and yellow!

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Henrik Vibskov

  1. Hej Maria! ;-)

    Så lige dit indslag fra Margit Brandt showet. Er det virkelig Friis & Co, der står bag de überlækre læder støvler, de anvendte under visningen? Har lige lavet et indlæg om dem, nemlig!

    Og ved du tilfældigvis om det er en kommende kollektions støvle, eller en der allerede er udgået? Ser dem nemlig ikke på deres hjemmeside… Sorry for asking! Blev bare helt hooked på dem! ;0)

    KRAM fra Hanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>