BZR + Bruuns Bazaar

BZR’s kollektion var meget ung og glad, og blev vist på søde unge modeller, der så meget uskyldige ud. Der var en del lyseblå, blå og turkis farver og en del striber i kollektionen. Den ville nok ikke passe helt til min egen stil, eller måske bare ikke i den styling, men det så rigtig fint ud på dem.Til Bruuns Bazaar showet var modellerne “vokset op” og blevet mere sexede, og tøjet var også mere mig. Flotte sorte og beige kjoler, en frakke i noget der lignede minimalistisk army mønster mm. Det var lidt svært at få skarpe billeder af tøjet, så jeg har lånt et par af tøjet hos Copenhagen Fashion Week i stedet. Efter showet stødte vi på Caroline, så hun måtte lige stille op til blogger paparazzien!At BZR and Bruuns Bazaar shows… very sweet and pretty models at BZR in a young collection and more grown up, sophisticated models at Bazaar, which is the line I prefer.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to BZR + Bruuns Bazaar

  1. Tina says:

    Du ta’r da bare æren for den bedste opdatering på mode-shows. Gode billeder og ekstra input som vi andre også gerne vil underholdes med. Tak for det ;-)

  2. Trine says:

    Er også mest til Bazaar fremfor BZR – det ser lækker ud. Og må også tilslutte mig og sige bedste blogger dækning af modeugen! det er virkelig inspirerende at se på og lidt som om man selv er med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>