Gardenparty

Jeg har et par forestående havefester, hvor jeg forestiller mig, at jeg skal trippe rundt i lange flagrende kjoler og sandaler eller wedges, og sippe til et koldt glas vin. Og for at det kan blive en realitet, har jeg også anskaffet mig et par kjoler… (jae der måtte jo komme noget med shopping ik’… sådan er jeg jo..høhø). Den ene er denne lidt Missoni inspirerede sag fra Dorothy Perkins, som jeg faktisk spottede hos Maria, da hun lavede et indlæg om sommerbryllupper. Jeg er jo kæmpe fan af Missoni, og er da også den heldige ejer af et par lækre ting derfra, men en maxikjole fra Missoni er nu at sprænge budgettet.

 

I have a couple of garden parties comming up, and I want to wear long flowy dresse, so that means shopping. Therefore I bought this dress from Dorothy Perkins a little while ago.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Gardenparty

 1. Ann-Sophie says:

  Jeg skal til fuldstændigt lignende ( og imaginære..) havefester i Missoni-rober. Jeg er helt med dig! Det var et godt indlæg hun havde skrevet, den gode Maria. Glæder mig til at se dig i kjolen!

 2. Michala says:

  Den er godt nok SMUK! Hvordan er den i størrelsen?

  • admin says:

   Jeg tog den i str. M, da den har elastik over brystet så tænkte S blev for lille, og M passede ganske rigtigt perfekt.

 3. Pingback: Havefest | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>