Easy

Ganske rigtigt så var det min nye taske jeg luftede i Berlin! Jeg “kom til” at købe denne YSL Easy bag for nyligt (ups blev der sagt..), men jeg har længe gerne ville have en ny sort taske, og det var bl.a. en af grundene til at jeg lod mange lækre ting stå på hylderne i Cannes. Denne taske er for mig en klassiker, som jeg ved, jeg vil være glad for mange år frem. Jeg kan godt lide at have mine ting længe, og har nok lidt et samlergén, så sælger ikke bare tasker videre, når der kommer en ny it-taske. Derfor skal tasker være klassiker potentiale for mig og det har denne. Jeg har været vild med den siden den kom frem og synes læderets rå struktur er så flot.

 

(Se i øvrigt Ditte’s indlæg om tasker, det er super godt og hun har mange gode pointer…)

My new YSL easy bag! I love the texture on the leather and I think it’s a timeless bag, which I’ll hold on to for many years.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Easy

 1. Guapizimo says:

  Lækker taske, tillykke med den! :)

 2. Martha says:

  Den er godt nok fin. Hvor meget kostede den? :)

 3. guldlog says:

  Uha, den er flot. Tillykke med den:)

 4. paristexas says:

  Den vil kunne fåes i paristexas i denne og 3 andre materialer i slutningen af næste uge … priser fra 6500,- – 8500,-
  Lige lidt reklame:)

  God weekend.

 5. Tina says:

  Den er såååå flot ;)
  Den skal du nok blive glad for…

 6. Ditte says:

  Hehe, mange tak, Maria :D

  Den er skøn din nye taske!! Meget lækkert skind! :D

  Jeg har selv lige hapset endnu et vidunder til samlingen, en lidt anden end den vi talte om den anden dag dog. Hovsa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>