Berlin Fashion Week

I går aftes var jeg til Lala Berlin modeshow inde i Mercedes Benz teltet på Babel Platz, hvor de afholder alle de store shows under Berlin Fashion Week. Det var en super flot kollektion, med toppe og kjoler i lette og transparente materialer, rå strik og til slut en masse dele i s/h grafiske mønstre (måske lidt Givenchy inspiration…). Men der var helt sikkert nogle ting der blev føjet til ønskelisten, selvom der er lang tid til næste sommer.Teltet, masset af gæster til showet, tysk sangerinde der sang under hele showet (kan ikke komme på hendes navn…) og så Medina på forreste række i bedste starstil med solbriller og lækre loub’s (ved dog ikke hvorfor hun bidder negle…)De lækre sager fra Lala Berlin!Et lille snig foto af designeren (altså hende med den hvide skjorte)Og så var der et dejligt lounge område foran i teltet, hvor der blev serveret drinks og små hapser, man kunne sidde og hvile fødderne og fx. blogge, man kunne endda få glattet håret ved en stand, hvis det skulle være kommet i uføre i løbet af dagen.

 

Last night I attended the Lala Berlin fashion show at Berlin Fashion Week. It was a really strong collection with lots of must haves, great flowy pieces and knitwear.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Berlin Fashion Week

  1. Monika says:

    Det er stort og imponerende… Du må have hovedet fyldt med ideer og nyt tøj når du rejser hjem, men også ømme fødder ;.)

  2. Linda says:

    Fedt at du bliver inviteret med til den slags… og hvad sker der for Medina haha

  3. Jekatarina says:

    Sjovt – jeg var også i Berlin under modeugen dér og jeg vadede lige forbi Medina ude på KuDamn.. Så tog jeg da ikke fejl :)

  4. Pingback: Lækkerier | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>