B&B Berlin

Som nogle af jer gættede på, er jeg ganske rigtigt i Berlin. Selvom det høje tårn forståeligt nok også gav en del gæt på Paris (det var nu også meningen..hæhæ) men det var nu Fernsehturm jeg hentydede til og det faktum at Tyskland lige nu spiller VM semi-finale (tror I lige der er gang i Berlin?! Det er helt vildt hernede)!

Men det har nu ikke noget med fodbold at gøre, at jeg er her – tværdigmod er jeg hernede i forbindelse med mit arbejde. Den tyske modeuge er i fuld gang i denne uge, og det er en af de største tøj messer også – nemlig Bread & Butter Berlin der får besøg af over 100.000 indkøbere, pressefolk osv. i løbet af de tre dage der er åbent. Det er min første gang her og det er helt overvældende stort, som i mega stort! Alle firmaerne prøver at overgå hinandens stande, der let koster 1mio. kr. at lave, og nogle af dem kan man kun komme ind på, hvis man har noget med mærket at gøre, så man ikke ser hinandens tøj og idéer. (Derfor har jeg heller ikke billeder af enkelte styles, da de for det første ikke er glade for det og for det andet er det tøj fra SS11 kollektionerne, så det er lidt irelevant lige nu…)

Jeg har trasket rundt det meste af dagen derude, og nogen steder minder det mere om en forlystelsespark end en tøj messe… så det er ret underholdende!As some of you guessed – I’m in Berlin right now. I’m visiting the Bread & Butter fair and I’m amazed at how big it is!

This entry was posted in Fashion, News and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to B&B Berlin

 1. MK says:

  Hvor ser det interessant ud – bliver helt misundelig! ;-)

 2. Jean says:

  Du har vist taget din snydepels med!! Højt tårn, ja så tror de fleste jo nok det er Paris! Men det ser nu stort og spændende ud i Berlin, håber du får en masse inspiration med hjem! :-)

  • admin says:

   Haha, ja der narede jeg nogen ;-) og det var skam også rigtig spændende at se alle de nye kollektioner.

 3. Berlin er en FANTASTISK by. Håber du havde en dejlig tur ;o)

  mvh. RejseMinisteren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>