I går aftes var jeg hjemme og besøge mine forældre og blev forkælet med lækker mad på terrassen og alt for store mængder slik… Det minder mig sjovt nok om, at jeg snart må få prøvet et Zumba hold… er der nogen af jer, der har prøvet det? og har nogle anmeldelser?

Stella McCartney top, Vintage pants, Givenchy sandals,

Vintage sunglasses, YSL bag, Marc Jacobs bracelet

 

Visited my parents last night, and had tons of delicious food and candy… which reminds me… I must try out a Zumba class soon!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to

 1. Hihi jeg har fået spist mange is, det er så skønt i solen <3 Har prøvet zumba, det er lidt ligesom salsa gone speedy gonzales, meget underholdende :D

 2. Daniella says:

  Jeg har prøvet Zumba. Først bestilte jeg den der pakke man kan købe, så man træner det derhjemme. Men, vi har gulvtæppe og det fungerer ikke helt optimalt. Jeg går nu på fitness og de har Zumba hver eneste dag hele ugen, så det er rigtig dejligt :)
  - Jeg synes at det er skønt!

  • admin says:

   Det lyder jo som om det er SJOV træning ;-) det må jeg se at få mig slæbt afsted til… tror nemlig heller ikke, vores underbo vil værdsætte det, hvis jeg begynder at hoppe rundt i lejligheden!

 3. Sara says:

  Hej Maria

  Tak for en fantastisk blog – er fast læsr. :-) Ville lige høre, om du bruger selvbruner? Du har en fin kulør. og hvis ja, kan du så anbefale den(/en anden?

  Kh Sara

 4. Louise says:

  Jeg har prøvet LatinMix i Fitnessworld, som er det samme som zumba. Det er rigtig sjovt, og tiden går hurtigt. Mit eneste problem med det er, at jeg ikke føler, jeg sved og forbrænder helt så meget. Men det kommer nok, når man bedre kan trinene. Det kommer også meget an på instruktørene. Men det kan godt anbefales :) Fantastisk top btw!
  /Louise

 5. mht. Zumba… Jeg er fast abonnent i Fitness.dk (ikke af det fremgår på udseendet!) og har derfor prøvet zumba. Men jeg synes, det kan være lidt nyttesløst, fordi trænerne ofte er forskellige og derfor bruger forskellige dansetrin. Jeg synes mest af alt, man ligner en fortabt (og tumpet) kegle, der ikke burde stå på dansegulvet. Men jeg synes dog, det skal prøves :-)
  Fin blog og fine sæt tøj…

  min blog: good-life-junkie.blogspot.com :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>