Yvonne

Har vi i huset døbt min nye hat, som jeg da klart skal have med på ferie! Nu har jeg, til min venindes store fornøjelse, prøvet diverse bredskyggede hatte i H&M, der alle klaskede ned over hovedet på mig. Men så hang denne hat i Illums tørklæde/hatte afdeling den anden dag, og surprice.. den kunne godt holde skyggen oppe og så var den også lidt finere i strå, end i noget plastagtigt materiale.

I love my new 70′s hat, which I’m so gonna where on my next vacation!

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Yvonne

 1. Birgitte says:

  Den ser rigtig flot ud. Du blir’ da så smart på din ferie…håber din “Kjeld” også kan li’ den ;-)

 2. Anna says:

  Den er rigtig fin! Kan godt lide ‘mønsteret’ :)

  /Anna
  infashionwetrustblog.blogspot.com

 3. Egon og B9 says:

  Med den hat kommer du helt sikkert med til Mallorca efter vores næste kup!! ;-)

 4. Lisbeth says:

  Vi vil se den på – vi vil se den på! :D

  Jeg er selv på udkig efter en lignende hat og har også opgivet H&Ms muligheder indtil videre.

 5. Ann-Sophie says:

  Åååh, endnu en grund til at vi burde have Illum i Odense.

  Jeg har også været på jagt efter en bredskygget hat til mit imaginære diva riviera look denne sommer. Og ganske som du erfarede, klaskede alle H&M skygger ned i ansigtet på en. For mig lignede de mest af alt forvoksede bøllehatte..

  Misundelse! :)

 6. Christina says:

  Love it! Hvor meget gav du for den ?

 7. Pingback: Yvonne og jeg | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>