Weekend

Jeg håber I alle har haft en skøn weekend, med sjov og ballade? Jeg havde ingen faste planer da jeg gik på weekend i fredags, men typisk så bliver de sjoveste oplevelser, dem man ikke har planlagt. Fredag aften endte jeg med at spise på The Lot med nogle gode gamle veninder og var ude til drinks og dans! I går havde jeg glemt, at vi skulle på besøg hos noget familie i et hyggeligt havehus – så røg ud af døren! Og i går aftes måtte vi lige se om Danmark kunne klare sagerne i sydafrika!!! Yeah!!! I dag har jeg til gengæld slappet helt af og holdt spadag, så sidder med ansigtsmaske i hovedet… derfor får I IKKE et billede fra i dag, men et fra den anden dag, hvor solen skinnede! Jeg var rigtig glad da det blev taget, det er nemlig også i denne uge, at jeg er blevet færdig med min HD. 1. Er vildt glad over, at jeg knoklede igennem i to år, og nu har fået den i hus. Selvom det har været pænt hårdt ved siden af fuldtidsarbejde, er det ret så tilfredsstillende nu!

New COS dress, H&M cardigan, H&M bracelet,

Monki sandals, Marni bag, Chanel necklace, Prego sunglasses

(Photo: Sony DSLR A450L)

 

This week I finished my two years study, and now helds a diploma in business administration! It has been really hard but definately worth it! Så this weekend I have been celebrating with some friends.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Weekend

 1. Natalja says:

  Tillykke – det er godt nok sejt gået : ) Og flot kjole!! Har du lige købt den i COS?
  Hilsen Natalja

 2. Mille says:

  Tillykke…det er flot klaret. Og godt billede af dig i et solstrejf ;-)

 3. Kiki says:

  Stort tillykke :-)

 4. Mille says:

  Uuh…Hjemmespa dag…
  Sidst jeg forsøgte mig på det, havde jeg lige nedsænket mig i badekarret, da katten kommer ind på badeværelset med en halvdød dueunge! Så jeg måtte iført bar r** og muddermaske aflive det stakkels dyr (alså ikke katten men dueungen ha ha)…
  Jeg er så lige kommet ned i badet igen, da det dumme kræ kommer spankulerende med EN DUEUNGE TIL !!!!! Så op igen og aflive en til…Meget afslappende !?!?!?!
  Tror at jeg nupper en tur hos “Complete Me” eller lignende næste gang, og så må manden deale med katten (og måske regningen he he) :)

  • admin says:

   @ Mille: HAHAHA…hvor er det skægt…var ved at falde ned af stolen af grin. Jeg kan lige se det for mig :-) Du har vist fortjent en tur på klinik uden levende/døde dyr!!

 5. Mille says:

  Ja nu er det meget skægt ! Men overvejede seriøst at nakke katten et øjeblik der :) Godt naboerne ikke så en…Høøø hej nabo !

 6. Thea says:

  Kæresten og jeg ved at booke flybilletter til Nice, men sikke et udvalg at hoteller!! Må man være nysgerrig og spørge hvilket i boede på?!

  Tillykke med uddannelse og en sikkert længe ventet sommerferie :-)

 7. Charlotte says:

  Super flot med HD-afslutningen!!! Jeg afsluttede selv HD(r) for 2 år siden og ved hvor meget blod, sved og tårer det kræver. Held og lykke med den sidste del!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>