Test: Selvbruner

Nu kan vi jo ikke prale af særlig stabil sol i år, så hvis den står på bare ben, kan man vist godt få brug for lidt hjælp, hvis man ikke skal blænde folk på gaden – på 10 meters afstand. Så jeg har testet nogle forskellige selvbrunere for at se hvordan de bruner og ikke mindst dufter.

Når jeg tænker på selvbruner, kommer jeg altid til at tænke på det afsnit af “Friends”, hvor Ross skal i spraytan og bliver ved med kun at få farve på den ene side og tilsidst er mega brun på den ene side og helt kridhvid på den anden…haha… sådan skal det jo nødigt gå i virkeligheden.

Jeg har testet følgende selvbrunerprodukter:

 

California Tan, Airbrush

Selfbrunerspray der giver rigtig meget farve (derfor er den er nok ikke til dem med den lyseste hudtone), men den gav en fin og dyb brun farve, uden at være orange. Jeg fik lidt mørke albuer, men det var lige så meget min egen skyld, fordi jeg havde glemt at smøre dem ind først. (Det er altid et godt tip at smøre albuer, håndled, knæ og ankler ind i bodylotion først, så selvbruneren ikke sætter sig der). Jeg blev meget positivt overrasket over duften, der dufter rigtig godt og ikke selvbruneragtigt – heller ikke når den har siddet på huden. Sprayen kan påføres fra alle vinkler (360 grader), men en lille ulempe er at der kommer meget ud af gangen, så man kan ikke bare spraye den på, den skal også fordeles lidt med hænderne. Den udvikler den dybe farve på ca. 2-4 timer, og derfor skal den også have 5 S’er da den gør det den skal – bruner i stor stil – og gør det godt!

Pris: 199 kr.

 

California Tan, Mousse

Denne mousse bruner ligesom sprayen rigtig meget og tørrer i løbet af kun 60 sekunder.  den indeholder Aloe Vera ekstrakt der blødgør og fugter huden. Man ser lidt beskidt ud lige når den er smurt på, men det forsvinder igen når den vaskes af. Jeg er dog helt klart mest til sprayen hvis det er brun i en fart man går efter, denne er lidt sværere at fordele og derfor får den 3 S’er.

Pris: 199 kr.

 

Darphin Skin Bronze, face & body

Darphin er et mærke baseret på en kombination af teknologi, planter og aromatiske olier. Denne selvbruningscreme giver huden et gyldent skær ved påføring, der ser så pænt ud at man faktisk kan gå ud af døren med den på. Den giver en naturlig lys solbrændt farve i løbet af få timer og vil nok passe til selv lyse hudtoner. Den dufter stadig lidt af selvbruner, men slet ikke som de grumme af slagsen og så er konsistensen rigtig nem at smøre ud, både i ansigt og på krop (endnu et tip herfra, er forsigtigt at gnide en vatpind over øjenbryn og i hårgrænsen, for at sikre der ikke sidder creme der). Den føles meget luksusagtig, bruner fornuftigt, men er da også lidt dyr, derfor ender den på 4 S’er.

Pris: 269 kr.

 

Vichy Capital Soleil, face & body

Denne solcreme er modsat de andre hvid, hvilket altid gør mig lidt nervøs for at ende med et stribet resultat, men det gik. Selvbruneren er en af de lettere af slagsen, der giver en meget diskret solbrun farve, så hvis det er en intensive brun farve, man ønsker, er det nok ikke denne man skal investere i. Et plus er at dens duft og at den giver rigtig god fugt til huden, så den føles dejlig blød og velplejet og man kan næsten bruge den som bodylotion, der langsomt opbygger farve på kroppen. Til min smag bruner den dog i underkanten af hvad jeg forventer af en selvbruner, derfor får den kun 3 S’er.

Pris: 109 kr.

 

Vichy Capital Soleil, ansigtsserviet

Nem og hurtig løsning, hvis man vil snyde sig brun hurtigt, og blot behøver lidt farve i ansigtet og på halsen. Servietten er nem at bruge og giver en lys glød – uden striber. Den billige pris gør den tilgængelig for alle og den er let at bruge (men husk altid at bruge en peelingcreme inden brug af selvbruner – så holder farven længere).

Pris: 19 kr.

 

La Roche-Posay, melt-in-gel

Dette er en fløjsblød gelé som “smelter” på huden og er let at fordele og giver en gradvis og jævn solbrun glød. Her er igen tale om en af de typer selvbrunere, som skal bygges op ved, at man bruger den hver dag, og på den måde opnår en naturlig tan, men selvom cremen er hvid, er den nærmest idiotsikker. Hvis bare man sørger for at smøre den nogenlunde jævnt ud på hele kroppe, er umuligt at lave striber eller andre fejl. Derfor får den også 4 store S’er.

Pris: 119 kr.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Test: Selvbruner

 1. Mia M says:

  Supergod og brugbar test i denne tid – tak for det!

  Er det dog muligt du kan skrive hvor de forskellige produkter kan købes hver især?

  /Mia M

 2. Lisa says:

  Sikke dejligt du vil teste dem for alle os andre, så vi kan nøjes med at købe den der passer os bedst. Tak ;-)

 3. Lotte B says:

  Også mange, mange tak herfra. Fedt at du gider teste…
  Har selv et problem med at jeg reagere på frugtsyren i selvbrunere og det klør som bare pokker, så derfor hvis/når jeg skal bruge det, så skal det også se pænt ud og virke!! Så mange tak for at gide teste igennem!!!

 4. Nikoline says:

  Hvor køber du California tan ?

 5. Mette says:

  Super god test med et ret overskueligt “s” point system du altid laver, skønt!! :) Hvor køber du California Tan henne? Kan de fåes i Matas?

 6. Louise says:

  Fin test. Jeg er ret lys og hælder derfor mest til La Roche’n – MEN…lugter den? Jeg er nemlig ret så sart, når det kommer til den sødlige selvbrunerlugt.

 7. admin says:

  Sorry for det sene svar på kommentarer, men har ferie og har ikke haft så meget tid til internet :)
  Mht. California Tan/Darphin kan man på hjemmesiden søge efter nærmeste forhandler via postnummer her: http://www.nails-company.dk/index.php?side=141
  eller på 33 32 33 22 eller e-mail: info@icgroup.dk

  Vichy forhandels på alle apoteker i DK

  La Roche-Posay skulle også kunne fås på apoteker. De er gode til meget følsom hud, så måske det er noget Lotte B? Og Louise, jeg synes næsten ikke den lugter af noget.

 8. Julie says:

  Jeg har prøvet den fra Darphin nu, og den er virkelig lækker. Jeg er meget lys, så det er rart den ikke farver så meget og så fedter den ikke, som jeg ellers synes nogle selvbrunere jeg har prøvet, har gjort. Så tak for anmeldelsen :-)

 9. Nikoline says:

  så vidt jeg kan se er det kun spa og wellness hvor man kan få behandlinger.
  kunne godt tænke mig at vide hvor du har fået netop den airbrush :) !

 10. LT says:

  vichy’s serviet lyder smart – tror jeg skal prøve den når jeg skal til fest på lørdag :-)

 11. MS says:

  California Tan Airbrush kan købes på de klinikker der fremgår af forhandlerlsiten på ovenstående link :)

  God fornøjelse!
  Den ER nemlig ret fantastisk!.. De har også lotion og servietter og aaaalt muligt har jeg set :)

 12. thanks, and maintain up the great work

 13. Zona Moisan says:

  Thank you on your assist!

 14. Pingback: Selftan testing |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>