Tempted

Det er svært ikke at lade sig friste af før udsalg, udsalg, lagersalg og hvad der ellers vælter ind i mailboksen af gode tilbud. Jeg forsøger ihærdigt at modstå, da jeg forsøger at spare op til nogle større, dyrere ting. Men lidt sjov skal der jo være plads til, og da jeg var forbi Rue Verte den anden dag, røg der en lille Stella McCartney top med hjem. Jeg har opdaget at jeg hver sæson køber nye hvide toppe med en eller anden form for grafik/print, og så var denne jo perfekt som den nye i skabet.

I øvrigt har de så mange lækre ting på udsalg i Rue Verte… Diane von Furstenberg kjoler, lækre sko og selvfølgelig Stella… De havde bl.a. en beige Stella frakke i herresnit sat ned fra ca. 8500, til ca. 2500!The sales are on everywhere, and it’s hard not to get tempted, so I gave in and bought this Stella McCartney tanktop the other day in Rue Verte.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Tempted

 1. nynne says:

  soooo nice.

  lifebyny.blogspot.com

 2. Mille says:

  Det lyder fornuftigt med opsparing…men den top er vist også en god en til dig ;-)

 3. Anna says:

  Jeg kender det godt – prøver at spare op til andre og større ting, men det går ikke så godt ;) Toppen er rigtig fin!

  /Anna
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

 4. Ann-Sophie says:

  Så Stella – den er jeg sikker på, at du bliver glad for..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>