Monki business

Jeg arbejder faretruende tæt på Monki, derfor stak  jeg selvfølgig hovedet indenfor den anden dag og da jeg trak det ud igen havde jeg en pose med tre ting med mig… hmmm… Anyway, jeg er jo glad for army, så snuppede den grønne Chloe inspirerede kjole OG de grønne shorts, som jeg frygtede ville gøre ens lår enormt fede, men på mirakuløs vis får de dem til at se slanke ud, fordi de poser fint, men kontroleret forneden. Og så måtte jeg lige have de flade sorte sandaler til ingen penge med også.

I work very close to a Monki store and the other day I dropped by and ofcourse ended up buying three things!

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Monki business

  1. Emilie says:

    Sandalerne er rigtig flotte – ligner ikke lige nogle fra Monki ..

  2. Ann-Sophie says:

    Army/safari looket gør sig altså også rigtig godt i sommervarmen. Jeg havde en lignende kjole på idag. Min kæreste er vild med den.

  3. Pingback: Cannes | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>