M + S


For et par uger siden var jeg inviteret op til Munthe + Simonsen, for at se den nye AW10 kollektion. Eftersom mærket har forandret sig en del de seneste sæsoner, tænkte jeg at det bestemt var værd at tage et nærmere kig på.

Jeg kan tydeligt huske da det startede op (ja så gammel er jeg..) og det var det hotteste hotte mærke. Og da jeg gik på beklædnings & designskole, må jeg nok indrømme at der blev kopieret (jeg mener inspireret..) en ting eller tre derfra. Siden blev det lidt for mønstret og hippieagtigt til mig, og moden dikterede mere stringente, stramme, sorte looks. Men for det første har kollektionen som sagt ændret sig en del – som I kan se er der nu en hel stang fyldt med sort/gråt, og for det andet er boho tendensen kommet lidt tilbage igen i en mere rå udgave. Så alt i alt synes jeg der var mange fine og brugbare ting, som jeg bestemt godt kunne finde på at købe selv.

Bl.a. toppen og oversize blusen (ovenfor) med perforeret hulmønster er jeg ret pjattet med. Nedenfor ses mere “traditionelle” Munthe + Simonsen styles, men som igen passer ind i tiden, hvor mange designere som fx. Isabel Marant mixer pels og mønstre for et moderne boho look.

A few weeks ago I visited danish designer Munthe + Simonsen, to have a look at the new AW10 collection. I think it had a lot of great elements, and you can see some of my favorite above.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to M + S

 1. Linda says:

  Yeah blev helt glad, da jeg så det var mit gamle yndlings mærke, du har besøgt! Blev lidt træt af det lige en årgang, men er vendt tilbae igen – og kan da allerede se ting jeg ikke kan leve uden! Tror nederdelen vil være super med et par rå boots!

 2. Sif says:

  Kan ret godt lide vesten!

 3. P.K says:

  Sjovt med kig om “bag kulisserne”, sådanne posts elsker jeg :-)
  MVH P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>