Kult

Hvor jeg især følger meget med i mode, følger min mor meget med i skønhedstendenser. Derfor har hun introduceret mig for kultcremen Embryolisse, som hun har haft med hjem fra Paris til mig. Det er en kult apoteker creme som alle modeller fylder kufferterne op med, når de er i Frankrig. Og hvis den er god nok til Anja Rubic, så er den det også til mig..høhø… Jeg har ikke brugt den ret længe endnu, men skal nok melde tilbage om den er så god som rygtet siger.

My mum picked up this Embryolisse creme for me when in Paris – it’s a favorit among models like Anja Rubic.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Kult

 1. anne says:

  Hej Maria

  Gode nyheder! : Embryolisse er i disse sekunder ved at blive solgt ind til danske forhandlere. Det betyder at du fra sidst på ugen bl.a. kan købe denne super fantastiske creme på http://www.hotbeautystuff.dk/shop og snart også på smartgirl.dk – flere forhandlere kommer løbende til, så hold bare øje derude!

  Jeg kan kun sige at denne creme er SUPER!
  Den kan bruges til alle hudtyper og får bug med hudproblemer som rødmen, tør hud, solskoldning – og selv gnavesår.
  Desuden kan man fjerne make-up med den (som rensecreme) eller brug et tykt lag som en nærende maske. Og hey, indgroede hår efter barbering klarer den også – altså ingen grænser for hvor anvendelig dette produkt er!

  Men altså, tillykke til de danske forbrugere og god fornøjelse med Embryolisse som nu kan købes i Danmark :-)

 2. ClubKid says:

  Den danske distributør er http://www.annegade.com

 3. Lotte B says:

  Istemmer rosen af denne creme – og du kan kun glæde dig! Og forvent at du bliver afhængig…og til vinter skal du prøve deres vitamin creme af. Den er så mættende til vintervejrets slid på huden.

 4. Hejsan hejsan… ;0)

  Er denne mirakuløse creme parabene-fri?

 5. Lotte B says:

  Så vidt jeg ved, så gør den seneste version det ikke. De har indeholdt parabener, men det er taget ud fra i 2010. Jeg har lige tjekket den, som jeg købte i februar i Frankrig og den er parabene-fri (dog er der andre af Embryolisse produkterne, som stadig indeholder parabener – nemlig anti-age linien).

 6. Mine says:

  det kunne være rigtig dejligt hvis du ville lave sådan en guide om Paris når du kommer hjem, med de ting som ville være værd at besøge og købe med hjem :)

  lyder rigtig godt med cremen, så glæder mig til at høre om den er guld værd :)

 7. anne says:

  Lait creme Concentré er nu parabene fri :-)
  De produkter der i løbet af næste uge er mulige at købe i Danmark er alle parabene fri.

 8. anonym says:

  Hvilken slags creme er det?
  I virker alle meget begejstret for alt det den kan.. men hvad er det den kan? :)

 9. admin says:

  Nu glæder jeg mig meget til at prøve den, hvilket jeg ikke har nået endnu… Men den skulle jo være supergod som ansigtscreme, og alt det andet som Anne nævner den kan. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>