Jeg har fået hund…

Undskyld, der snød jeg lidt… jeg har kun fået hundeprint. Men for en der altid har været bange for hunde, er det nu også en overvindelse i sig selv… jeg bliver næsten (kun næsten) bange når jeg ser på nederdelen. Men synes mønsteret og farverne var ret skønt alligevel og så har den lommer foran, hvilket jeg ikke kan stå for. Jeg fandt den hos Zara i Nice, men den er nok også at finde i DK.

(Photo: Sony DSLR A450L)

 

I’m afraid of dogs, but I still couldn’t resist this skirt from Zara with dogprint on it…

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Jeg har fået hund…

 1. LT says:

  ha,ha den er da så fin – tror ikke du skal være bange for den :-D

 2. Cindie says:

  Virkelig pæn! Glæder mig til at se hvad du sætter den sammen med.

 3. Guldlog says:

  Og for os, der er hundeelskere er den endnu bedre! Haps:)

 4. Malene says:

  Den er da sød..især hvis man ser bort fra hundene ;-) Nej den er vist ufarlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>