Festival….

Jeg drømmer om at sidde på Roskilde festival nu, med solen der bager en fra en skyfri himmel og med en kold øl i hånden…ahhh… Er pænt misundelig på alle dem der har fri, og er dernede… er der nogen tilbage eller er I alle afsted??? Hvis jeg kunne tage afsted, ville jeg iføre mig disse sager, tilsat lidt perfekt uglet hår og en brun kulør. Som taske foretrækker jeg at have en billig en med, da den skal kunne tåle græs og jord, uden at det gør noget, og det samme med solbriller og tørklæder, som man let får smidt væk. Et tørklæde er i øvrigt et must hvis I spør mig, man kan binde det fikst om hovedet, når håret er ved at være lidt for dødt i det, man kan sidde på det og man kan have det over skuldrene, hvis solen bliver for meget.

Wildfox tee ca. 225 kr. Hunter festival gummistøvler ca. 1200 kr. Topshop vest ca. 450 kr.  Ring ca. 85 kr. Wrangler (hos Magasin bl.a.) denimshorts 800 kr.  H&M tørklæde 70 kr. H&M solbriller 30kr. Friis & Co. neckbag 169 kr.

 

Everybody is at Roskilde festival right now – except me… I have to work, but if I was going this is what I might were.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Festival….

 1. Camilla says:

  åh lige nu kunne jeg også godt tænke mig at være på Roskilde, men men men, når arbejdet kalder…

  Ha en skøn dag (:

 2. Karen says:

  NEEEEEEJ, jeg er også hjemme! Hurra for at du også er det! Pisse træls med alle de Rozzz-indlæg. Bliver møgmisundelig. Sender min kæreste afsted på onsdag og så er jeg ganz alein! Tsk..

  • admin says:

   Åh godt at høre jeg ikke er helt alene tilbage, så kan vi synes det er synd for os sammen :-)

 3. Emilie says:

  sukker også over alle de heldige mennesker der sidder og koger i en rødvins brandert, i en klapstol ..
  Jeg havde enda købt billet – i JANUAR !! for skulle være på den sikre side – ville bare op og høre Dizzy .. Meeeen, eftersom cbs var så flinke at ligge eksamener i denne her uge, var vores lejer pludselig nede på 2 medlemmer … aaarsh , det er bare ikke det roskilde-make !!
  .. næste år næste år næste år !!

 4. Anonym says:

  Hej Maria!

  Jeg leder efter en lækker cardigan (helst lidt lang I det) den må gerne være i god kvalitet og koste under 1500 kr. Håber virkelig du kender en god en??! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>