Det perfekte våben!

Jeg fandt disse stiletter på udsalg i Zara den anden dag, og de er præsis hvad jeg har ledt efter! Mit ønske var et par beige stiletter i en nuance der matcher min hudfarve, hvilket får det til at se ud som om fødder og ben går i et, og derfor er det perfekte våben i jagten på lange stænger..hæhæ.. Og så skulle de matche min Lanvin clutch, hvilket jeg kun har tjekket hurtigt, men tror den er hjemme på den front også.

New stilettos from Zara – I have been searching for a pair in beige that matches my skintone, which helps to give the illusion of longer legs, and I think these will be perfect.

This entry was posted in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Det perfekte våben!

 1. karin says:

  Hvor er de også bare smukke, og har en perfekt balance mellem det fine og det rå med den “tunge” sål foran:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

 2. Cathrine says:

  elsker dem!! Hvor er de smukke, og farven er perfekt.. hvor meget måtte du af med? Må vist lige i Zara …

  http://wwww.golddustandbubbles.wordpress.com

 3. Emilie says:

  De er rigtig flotte – meget klassiske !
  Jeg linker forresten til dig på min blog – så hvis du har lyst, må du da gerne linke til mig også ;)

  • admin says:

   Tak Emilie, og er glad for linket, så selvfølgelig vil jeg linke tilbage :-) Jeg skal til at opdatere min side om et par uger, og så laver jeg nye bloglister osv. Så der kommer du naturligvis med :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>