Cannes

Efter Nice fortsatte vi videre til Cannes, hvor vi havde booket et hyggeligt lille hotel, der faktisk var anbefalet i sidste nummer af Costume. Der er virkelig lækkert her, dog synes jeg Nice havde flottere bygninger og mere stemning. Her er omdrejningspunktet mest standen og promenaden, men jeg klager skam ikke… vi har tilbragt et par dage med bare at dase på en liggestol med en drink i hånden…ahhh…

Og hold nu op hvor er jeg glad for jeg fik købt sandalerne hos Monki inden vi skulle afsted. For det første har jeg fået vabler af alle andre sko jeg har med, og for det andet bliver de rimelig slidt af at gå så meget. Så er glad for jeg ombestemte mig og ikke tog mine nye Givenchy med, for det havde de ikke haft godt af.

Jeg er blevet spurgt vedr. mit pandehår eller mangel på samme, nej det er ikke droppet, men det er altså bare alt for varmt, til at have det hængende, og så vil jeg også godt have lidt sol i min pande…

Monki shorts, H&M top, vintage necklace, Michael Kors clutch, Monki sandals

(Photo: Sony DSLR A450L)

 

We are now in Cannes, I think it’s a very beautyful place with a lovely beach! Which we have spend a lot of time at.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Cannes

 1. Cathrine says:

  Fint billede.. og der er intet være end at gå rundt med vabler i en storby.. Også er de monki sandaler ovenikøbet vildt fede ;-) Godt scoop..

  wwww.golddustandbubbles.wordpress.com

 2. Celine says:

  Det er et meget smukt billede …og virkelig fransk ;-)

 3. Cindie says:

  Super lækkert sæt, og flot baggrund med det franske…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>