Can you feel it?

Jeg beklager jeg spammer jer med fotos fyldt med solskin, men håber I kan mærke bare lidt af varmen fra dem! Her er lidt blandet fra Nice, der som sagt er en virkelig charmerene by!

(Photo: Sony DSLR A450L)

 

I’m sorry to post so many sunny pictures, but well hope for summer in Denmark soon.

This entry was posted in Fashion, News and tagged . Bookmark the permalink.

11 Responses to Can you feel it?

 1. Jean says:

  Lækre feriebilleder! – Ser ud til I rigtig har nydt det!! :-)

 2. Guapizimo says:

  Kan sagtens tåle at se billederne – det ser dejligt ud! :)

 3. Lisa says:

  Det er dejlige billeder. Måske vi selv skal prøve byen senere, for der ser virkelig godt ud.

 4. cm says:

  Hej;) for et stykke tid siden skrev de at du havde købt den der egyptiske vidunder creme.. Vil du anbefale den eller er den slet ikke pengene værd??

 5. maria says:

  Orh, det ser fedt ud! :D
  lige nu regner og tordner det her i Danmark, så bliver en del misundelig :D

 6. Nikoline says:

  undskylder at komme med sådan en irrelevant kommentar, men kunne det tænkes at du kunne svare på det tidligere kommentarer til dine selvbrunere?

 7. admin says:

  @ cm: jo den er rigtig god synes jeg – den er meget fed i det, så bruger den kun om aftenen og ikke om dagen, så synes jeg man bliver for skinnende i huden. Men den kan også alt mulig andet og er god til fx. tørre neglebånd, læber og har endda brugt den som stylingprodukt til spidserne af mit hår, så de så sundere ud :)

  @Nikoline: helt ok, beklager jeg ikke har haft tif pga. ferie, men nu er der svaret inde under indlæget om selvbrunere. :)

 8. Mai says:

  Flotte billeder! Man kan godt se, det er er godt kamera, du har fået. har fuldt bloggen længe og billederne bliver kun bedre og bedre!

 9. Kathrine K says:

  Ej hvor sjovt, jeg var i Nice for ik ret længe siden, og boede på hotel Beau Rivage :) -og var selvfølgelig nede i deres hyggelige strandbar, som du har billed fra øverst :)

 10. sanne says:

  ihhh det ser da bare så skønt ud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>