Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Så var det lige man tilbragte en hel dejlig fridag, med at sidde og skrive projekt med min HD gruppe fra kl. 9 i morges – til NU! Jeg er lige kommet hjem og kl. er 23! Dvs. vi har skrevet uafbrudt i over 13 timer!! Det er jo for sindsygt…jeg er helt ør i hovedet, men det blev nu super godt og var egentlig hyggeligt nok. Men derfor er jeg absoult ikke værd at tage billede af, så I får lige et fra sidste weekend i stedet. Kjolen er en ny H&M, der var på tilbud til en hundredelap, så den greb jeg hurtigt.

Wrangler leather jacket, H&M dress, Veromoda jeans

Zara boots, Chanel & H&M necklace, Chanel bag, Dior scarf

 

I’ve spend the entire day working on my business administration project with my group and we have been working for 13 hours straight! Crazy… I’m so tired right now and definitely not worth taking pictures of, so this is an outfit from last week instead

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 1. Sanne says:

  Sikke et flot billede af dig, du ser altid godt ud ;-)
  Kjolen ser rigtig smart ud.

 2. signe says:

  Lækkert outfit, elsker dit hår :)

 3. Mia says:

  Uhhh jeg håber at du kan hjælpe mig – jeg har besluttet mig for at købe den flotte Helmut Lang kjole du købte til din ferie i Barcelona… -men jeg er i tvivl omkring hvilken størrelse jeg skal købe – hvordan er den i størrelsen?

  På forhånd tak for hjælpen..

  Hilsen Mia

  • admin says:

   @ Mia: Den bliver du glad for! Jeg har den størrelse der hedder M, og bruger normalt en S/M og denne ligger faktisk perfekt mellem de to størrelser synes jeg. Den sidder til, men uden at være helt stram. Der er lidt stræk i stoffet, så den falder rigtig flot.

 4. Mia says:

  Takker – jeg vil bestille med det samme…

  Du må have en rigtig god lørdag:-)

 5. Ida says:

  Hej Maria,
  Jeg har netop købt samme taske fra chanel bare i medium str.
  Jeg har købt den brugt og er cirka 90% sikker på at den er ægte, du lader dog til at vide lidt mere om chanel end jeg, og jeg tænke derfor på om du evt. ville kunne fortælle mig om den er ægte eller ej, hvis jeg sender dig nogle billeder?

  Håber virkelig du vil hjælpe.

  Mange hilsener Ida

  • admin says:

   @ Ida: jo det vil jeg godt prøve på. Du kan sende mig billeder på info@styleintuition.dk og så ser jeg på dem. Skriv lige hvor gammel den skulle være osv. og tag billede af vandmærket inden i taske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>