Talentfuld

I går var jeg et smut i Magasin og se Triumph Inspiration Award, som min veninde Magda havde været med til at arrangere. Det er en international designkonkurrence med deltagelse af omkring 2500 studerende fra 29 forskellige lande, og er en af verdens største konkurrencer for unge designtalenter. Vinderne fra de nationale finaler går videre til en internationale finale, der afholdes i London, hvor vinderen får sit show piece sat i produktion og til salg i Triumphs butikker verden over.

 

Temaet for årets konkurrence var ”Shape Sensation” og vinderen blev den eneste mandlige deltager – Dennis Lyngsø (ham havde jeg gættet på – bare spørg Magda…) med sit show piece ”Moth Metamorphosis”. Sættet var inspireret af en larves forvandling til sommerfugl.

 

Dommerpanelet der bestod af: DAFI direktør Eva Kruse, Costume’s chefredaktør Rikke Agnete Dam, TEKO designchef Ingrid Søe og skuespiller Mille Dinesen, begrundede valget således: “Dennis kommunikerer tydeligt, og vi elsker hans idé – vi har valgt at kåre Dennis Lyngsø som årets vinder, fordi han har arbejdet med stor originalitet i valget af inspirationskilde, som vi fandt både modigt og utraditionelt. Og så er det lykkedes Dennis at skabe et design, der er blevet både feminint og elegant. I juryen var vi også meget imponerede over den detalje-fokusering og den ihærdige indsats, der har ligget bag at få udtrykket frem. Der er en flot balance mellem det æstetiske og originale”.

 

På det ene billede ses også de to designs der blev henholdsvis nr. 2 (det hvide af Rakel Rut Stefánsdóttir) og nr. 3 (det orange sæt af Line Serritselv Jørgensen).

(Photo: Sony DSLR A450L)

 

Yesterday I attended the national version of Triumph Inspiration Award, and the winner was Dennis Lyngsø with his show piece ”Moth Metamorphosis”- Congrats!

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Talentfuld

  1. sarah aslani says:

    wow tillykke til din ven han virker som en meget talentfuld designer:)
    p.s cool blig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>