Solbriller

Jeg har fået disse skønne solbriller af Prego – 1000 tak! Jeg har faktisk haft ret svært ved at finde sorte solbriller der klæder mig – af en eller anden grund passer brune, grå og grønne nuancer bare bedre til min farver, selvom man skulle tro sort klædte alle. Men disse fungerer faktisk rigtig godt, farven på glassene er lidt gradueret, så de er lysere forneden og virker næsten mørkegrå, måske er det derfor de passer mig bedre. Og så passer det så perfekt at jeg mangler et par solbriller, da jeg lige har knækket stangen af mine Tom Ford solbriller…øv! Er der nogen der har erfarring med det…kan man få en ny i en brillebutik? (Jeg har købt dem i USA, så kan ikke lige få dem byttet)
My new sunglasses I got from Prego – thank you guys!

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Solbriller

 1. Sofie says:

  Hvis du går ind i en brilleforretning og spørger, kan de helt sikkert fortælle dig om det er noget der kan laves – og om det er muligt at få en ny stang hjem fra leverandøren.
  Jeg ved at mange Profil Optik-forretninger har kørt Tom Ford, så de vil nok gerne undersøge det for dig :)

 2. Kim-Linh says:

  Jeg arbejder ved en optikerforretning, og vi har haft kunder som har været ude for det samme som dig. Hvis der ikke er sket noget med skuelukning, så kan det godt lade sig gøre. Men prøv og tag forbi thiele med solbrillen, så kan de prøve og kigge på det.

  • admin says:

   Pyyh, det lyder godt! Tak for jeres gode råd..så er der håb for solbrillerne endnu 8-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>