SATC

I dag havde Friis & Co inviteret til forpremiere på Sex and The City 2. Jeg har derfor tilbragt dagen i godt selskab med en masse bloggere og derefter lidt over to timer med de fire skønne kvinder i SATC!!! Hvis I ikke har set den, kan I roligt glæde jer! Jeg synes den var lige som en 2′er skulle være og selvfølgelig fyldt med lækre stiletter, tøj (og mænd..) og speaking of mænd, så blev der severet cosmo’s af fyre i hvide uniformer…tjekket!I spend the afternoon watching the new SATC movie at – and I loved it! They even had guys in white uniforms serving cosmo’s.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to SATC

 1. signe says:

  Er glad for at der endelig er en som snakker positivt om filmen, synes næsten kun jeg har hørt dårligt om den :/ Jeg glæder mig dog stadig virkeligt meget til at se den :)

  • admin says:

   Ja det var et super fint setup, og mht. filmen tror jeg bare man skal tage den for hvad det er og så nyde al tøjet og luksus’en osv. og de sjove replikker og skøre kvinder ;-)

 2. City Chic says:

  Ser ud til at ha’ været et rigtig fint arrangement.
  Og mænd i hvide uniformer er altid godt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>