Nyt læder

Jeg fik vist aldrig rigtig vist min nye læderjakke fra Wrangler, som jeg luftede første gang i Barcelona. Efter at have set Alexander Wangs tan læderjakke på SS10 showet, vidste jeg at jeg skulle have fingre i en i samme farve – og jeg vidste desværre også godt det ikke ville blive den “ægte”, men denne er jeg nu også super glad for! Den bliver rigtig fin til lys beige, grå, denim eller brændte farver.I forgot to show you my new leatherjacket from Wrangler – it has the same tan colour as Alexander Wang’s jacket on the SS10 show.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nyt læder

  1. Line says:

    Whouw, ja den er da lækker – og meget Wang i farven :D

  2. Stine says:

    Hvor kan man købe den?

  3. TP says:

    Ahh.. det er lige den farve jeg har ledt efter, tør man spørge hvad den kostede?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>