Mens vi venter…

…på at den nye SATC film får premiere, vil jeg lukke ørerne for alle rygter, negative anmeldelser og så ellers glæde mig til at blive opslugt i en verden af stiletter, veninder og drama, når jeg skal til forpremiere på lørdag! Og nu vil jeg genopfriske nogle af de bedste afsnit i serien… Ved ikke om jeg kan vælge…har I et yndlingsafsnit???

 

While I’m waiting for the new SATC movie, which I will attend a preview of  Saturday, I will be watching some of the old episodes… but which one should I choose??

(Photo: Sony DSLR A450L)

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Mens vi venter…

 1. sanne says:

  Mit yndlingsaftsnit er uden tvivl det hvor Big skal flytte til Californien….. Hvor de danser til “Moon River” i lejligheden, og Mirandas vand går, ud over Carries Louboutin’s………………..
  Jeg skal til forpremiere i morgen, og har tøjkrise :)

  Sanne

 2. Marie says:

  Jeg elsker “The Post it always stick twice”. Det er bare et uendeligt sjovt afsnit altså.

 3. Rikke says:

  Jaaa! Det bliver SÅ godt! Jeg har intet ynglingsafsnit, men total ynglingsmoment – og det er da Miranda og Carrie sidder ude foran the Magnolia Bakery og spiser de yndigste lyserøde cupcakes, og hun er helt pink af forelskelse I Aidan – ikke fordi jeg syntes at de to passede sammen, men bare fordi hun virkede så glad og fin!

 4. Thit says:

  Den hvor Carrie går model, er rigtig god synes jeg <3

  • admin says:

   JAA og åhh de er så gode alle sammen – men må grine når jeg tænker på “The post it..” hvor hun smækker sedlen på vinduet til politibilen :-D og Sanne, det er da bare på med de lækreste stiletter, så er ethvert outfit redet ;-)

 5. Fuglen says:

  Det med MIrandas “skinnyjeans” – elsker det!

 6. I har virkelig noget at glæde jer til! Var inde og se den i onsdags, og der er masser af mundgodt i mere end én forstand, hehe…! ;-D

 7. afsnittet med “The post it” og der hvor hun går model :)
  Var til forpremiere igår, og kan kun sige: Me Like, Me Love!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>