Mango

Her er et lille kig på Mango’s efterårskollektion, der bestemt ser meget lovende ud. Jeg er vild med hele fravetemaet og kombinationen af rød og brun/grå, og så synes jeg, der er en meget mere “voksen” og fashionabel stemning over kollektionen, end hvad man nogen gange ser fra Mango, der ellers kan have en tendens til at blive for piget og pænt.

A preview on Mango’s AW10 collection. i think it looks really promising and love the whole colour scheme.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Mango

  1. Linee says:

    Sjovt, jeg havde lige selv postet et indlæg om kollektionen, da dit dukkede frem i bloglovin. Jeg synes nemlig også, det er super flot og slet ikke i Mango’s sædvanlige flæsede stil. Jeg glæder mig til at se det live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>