Ikke alt der glitrer er guld…

Men derfor kan det jo godt være pænt ik… høhø.. Jeg blev i hvert fald nødt til at eje begge armbånd, da jeg så dem i H&M den anden dag, ligeledes kom den tynde kæde med medaljonen med hjem. Jeg har nemlig fået en lille svaghed for guldsmyker igen, efter en lang periode udelukkende med sølv. Guld passer så fint til sæsonens beige og brune nuancer og til sommergylden hud (ik’ at jeg har det endnu). Derfor fandt jeg også lige min gamle Miu Miu nøglering frem, som nu bliver brugt som vedhæng i en Givenchy kæde, jeg har fået af min mor! Ringene er to vintage Ferragamo ringe.

 

I’ve started to like gold jewellery again after a long period of only wearing silver. So I picked up the two bracelets and the medallion at H&M the other day. The thick necklace is Givenchy and a gift from my mother and I put an old Miu Miu key ring on it. The rings are vintage Ferragamo.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ikke alt der glitrer er guld…

  1. Anna says:

    Kan rigtig godt lide armbåndene!

  2. Pingback: Guld og grønne negle | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>