En kold karl

Cola Light har travlt med design samarbejder for tiden! Først var det Manolo og i Frankrig blev der i for 14 dage siden lanceret en Karl Lagerfeld cola light flaske.

Mine forældre der var på ferie i Paris, spottede straks de flotte installationer i vinduerne hos LaFayette, og stillede sig straks i kø, for at købe et par flasker med hjem til mig… taaak i to søde! (Eller faktisk var de vist tænkt til min kæreste men jeg flåede dem ud af hånden på ham…Manolo har han fået lov at drikke, men jeg ved ikke helt med disse??)

I øvrigt skulle Hr. Lagerfeld have tabt over 45 kilo ved at leve af grøntsager og cola light! Og hvis der er nogen, der ikke tror på, at Karl Lagerfeld er glad for Cola Light – så se billedet her, hvor han har sin egen cola butler til at stå klar med et koldt glas cola.

My sweet parents was in paris last week and brought back a couple of Karl Lagerfeld Cola Light bottles for me! Apparently he is a big fan of cola light and said to have have lost 90 pounds on a diet of vegetables and cola light!

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to En kold karl

 1. Ellen says:

  hey….kan man få dem i Danmark? <33 kh

 2. Ditte says:

  Hvor er du heldig, Maria! Fik du også oplukkeren og figuren med? Og ved du mon, hvad den koster? :D

  • admin says:

   @Ellen: Nej, det kan man vist desværre ikke…

   @Ditte: Jae, mine forældre var lige vakse der.. men nej kun flaskerne, de stod I mega kø for at få fat på dem, og ved ik hvad de gav for dem :-)

 3. Millie says:

  Jeg har også læst at de blev solgt i både Colette og La Fayette i Paris ;-) Begge spændende butikker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>