Carin Wester dress on my mind

Jeg går og tænker lidt på denne fine kjole fra Carin Wester, som jeg prøvede i Illum den anden dag. Den sidder super fint med de draperede dele foran der krydser, og så helt glat og stramt bagpå. Men er lidt i tvivl om jeg hurtigt bliver træt af mønstret – altså jeg synes det er perfekt med de brændte farver og lidt 70′er agtigt, men har bare erfaret at med mønstret tøj kan man ikke gøre så meget for at forandre looket, og så får jeg kun brugt det få gange…. hmmm… tænke, tænke…..I can’t seem to make up my mind on this Carin Wester dress… I’m not sure if I’ll get tired of the pattern but on the other hand it’s the pattern I like… hmmmm…

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Carin Wester dress on my mind

  1. Natalja says:

    Den er fin og tror farven vil være flot til dig – men måske bliver du træt af den?? Hvis den er for dyr, så ville jeg nok lade den hænge : )

    • admin says:

      Ja det er præsis de overvejelser jeg gør mig… men tror du har ret at jeg hellere må lade den hænge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>