Bloggie

Jeg har lånt denne smarte lille Bloggie af Sony, der er et HD video/minikamera man kan have med på farten, hvis man ikke gidder have et stort kamera med (den har dog ikke blitz, så kamera funktionen er efter min mening at sammenligne med den i en mobiltelefon).

Der er jo efterhånden mange der er begyndt at video blogge – tror ikke jeg kommer til at kaste mig ud i det (og dog – det gjorde jeg faktisk ved min første konkurrence i bloggens spæde start..hæhæ) men den er nu ret fiks til modeshows og koncerter osv. Men den smarteste feature ved Bloggie er, at den har et indbygget usb stik, som man skubber ud og så er den koblet til computeren (jeg hader løse kabler – smider dem altid væk!), og den har også en nem feature til at uploade billeder og video til blogs. I’ve borrowed this little Bloggie from Sony – which is a camera and video recorder with easy features for uploading to a blog or website.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bloggie

  1. signe says:

    ej hvor smart, men ærgeligt at den ikke har blitz C:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>