Nyt Sony kamera!!!

Nu har jeg I snart lang tid med jævne mellemrum beklaget mig over kvaliteten af mine billeder – især dem jeg tager indendørs, hvor mit almindelige digitalkamera simpelthen ikke kan levere.

Men nu sidder jeg med dette prof spejlreflekskamera mellem hænderne og jubler, jeg har nemlig fået lov at teste det nye DSLR A450L Sony kamera, af nogle meget rare mennesker hos Sony! Tusind tak!
Jeg afprøvede det første gang i går aftestil en event (post følger senere) og det tog så gode, skarpe billeder, at jeg slet ikke kan få armene ned!!

Jeg nåede ikke engang nået at sætte mig ind i meget andet end auto funktionen, så jeg skal lige have afprøvet alle de andre mange funktioner, men det virker meget overskueligt og let at gå til. Det har sådan en smart funktion, der på dansk fortæller hvad hver indstilling er til, når man vælger den – meget tjekket, så selvanti teknik piger som mig kan forstå det… og så føler man sig bare lidt mere professionel med sådan et stort kamera end med mit digi dværgkamera.

Nå men jeg vil lege videre med kameraet og når jeg er blevet lidt klogere, kan jeg fortælle lidt mere om det, måske er der nogen af jer, der som mig også har ledt efter nyt kamera.

I have been searching for a new camera for a while now, and the nice people over at Sony has lend me this new DSLR A450L camera! thank you so much! So now I’m looking forward to getting to know it and improve the quality of my pictures on the blog.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Nyt Sony kamera!!!

 1. Mia says:

  Det ser meget proffessionelt ud! Er selv lidt på udkig, men havde faktisk glemt Sony som en mulighed, så glæder mig til at se hvad det kan.

 2. Line says:

  Heldigt du kunne få lov at låne et!

 3. Mette says:

  Er det ikke svært at indstille sådan et rigtigt kamera?

 4. John says:

  Tillykke med det nye kamera! Har selv prøvet at skifte fra almindeligt kamera til et spejlreflekskamera, og det er altså lækkert med sådan et!

  • admin says:

   Ja det er rigtig dejligt at have fået lov til at afprøve det! Det virker ganske nemt at bruge og det jeg kan se stor forskel bare på auto indstillingen.

 5. Maria says:

  Suuper lækkert kamera. Skæver over mod mit lille bitte Canon og blir en lille smule misundelig. De tar jo sikkert de samme billeder! … eller næsten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>