Maximalt

Jeg synes jeg har nogle travle (og trætte) morgener i øjeblikket, så jeg ville elske at have denne armygrønne maxikjole hængende, parat til at hoppe i. Der er nu ikke noget som kjoler på dage med travlhed og tøjkrise – så kan man da ikke gå helt galt. Lædervesten ville tilmed passe til alt andet i min garderobe og et par store solbriller til at gemme de trætte øjne bag ville heller ikke være dumt.

Bllack Noir leathertop/vest 1899 kr. Topshop maxidress ca. 180 kr. Diane von Furstenberg wedges ca. 1875 kr. Newington hat ca. 200 kr. Sort ring ca. 90 kr. Mykita sunglasses ca. 2300 kr. H&M bag 30 kr.

 

I would love to have this dress in my wardrobe. It would be a savior on busy mornings…

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Maximalt

 1. Fotos says:

  Uh, nice maxi – og sko! (*savle savle*)

  BTW, jeg er vel ikke den eneste der har den slående lighed mellem dig og fab Lea Michelle (Glee)?
  Sad og tullerde lidt rundt på min ynglings hårinspirations webside, dailymakeover.com, og fandt et billed af Lea og tænkte straks på dig. Ved godt jeg lyder lidt stalker-agtig, men har bare altid langt mærke til hvor super flot og sundt hår du har. :)

  Just for fun, her er det omtalte billed: http://www.dailymakeover.com/hairstyles/women_celebrity_hairstyles/lea_michele_apr_12_2010?tid_ref=1023

  Tak for en super blog! :D

  • admin says:

   @ Fotos: Whau, tak det var noget af et kompliment, hvis mit hår minder bare lidt om hendes, så er jeg glad :-)

   @ Maria: Den er størrelse M, havde ikke lyst til den skulle være fuldstænig bodycon stram, men synes den passer rigtig godt og den sidder stadig til. Man kan nok godt være lidt gravid i den, da der er lidt stræk i og stykket om maven er lidt draperet.

 2. Maria says:

  Vil gerne høre hvilken størrelse din Helmut lang feather dress er i? Jeg overvejrr nemlig at købe den, da jeg skal til 2 bryllupper denne sommer. Synes simpelthen den vil være fantastisk til dette;) Er der lidt plads ved maven i stoffet, sådan hvis man er lidt gravid så kan stoffet godt strække sig lidt?

  Vil blive så glad for din hjælp, da den skal bestilles fra USA.

  Mvh Maria

 3. Maria says:

  Tak for din svar. Jeg har fundet den på netaporter, men den kommer op i over 3000 dkr og mener den kun kostede ca 2300 kr hvis man købte den herhjemme:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>