Manolo Cola

Jeg har i dag modtaget disse to små skønne special edition Manolo Blahnik Cola-Light dåser – de er vildt cute! Jeg troede, jeg havde haft min periode med colaflasker og glas udstillet på reolen, da jeg var teenager, men jeg tror jeg må overgive mig og lade disse søde dåser pynte på en køkkenhylde..haha…
Det er et særligt samarbejde der er indgået mellem Carrie fra Sex and the City’s yndlings skodesigner Manolo Blahnik og så CocaCola. De bliver ikke sat til salg, men kan erhverves hos udvalgte frisører, modeforretninger og til modeevents. Hvis du gerne vil have fingre i dem, er her en plan over hvor og hvornår det kan lade sig gøre:

 • Designer forum: 7. Maj i Forum til VIP åbning.
 • Fashion Against Aids: 6. Maj i Brøndsalen på Frederiksberg
 • Frisørsalonerne Bomholt, Stender, Kepel og Gunbritt,: 1.Maj – 31. Juli
 • Frisørkæden ChaChaCha: 1. Maj – 1. Juni
 • Holly Golightly + Voigt : 1. Juni – 1. August
 • Companys, InWear, Part Two: 1. Maj – 1. September

 

The new limited edition Manolo Blahnic Cola Light… how cute is this:)

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Manolo Cola

 1. Bukurije says:

  OMG, så ved jeg hvad jeg skal d. 1. juni!
  :)

  Bukurije
  http://liloemini.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>