Makeup OD!

Mine all time favorit skønheds produkter er Bare Escentuals. Jeg stiftede første gang bekendtskab med dem da jeg boede i New York, hvor det var det mest populære mærke som alle elskede. Og det var der god grund til – jeg kan ikke leve uden deres mineral foundation, som er den bedste foundation jeg nogensinde har prøvet. Førhen var min favorit Chanels foundation, men de er lidt tunge (selv om de for mig var den bedste almindelige creme foundation) men så prøvede jeg lidt forskellige mineral pudre indtil jeg fandt Bare Escentuals. Man får den fineste ensartede hud – uden at se malet ud og uden overhovedet at kunne mærke man har noget på.

Efter at være faldet pladask for mineral foundationen måtte jeg også prøve de andre ting – og det tog måske lidt overhånd som i kan se på billedet… (det ustyrlige shoppegen!!) Men alle de andre produkter er også fantastiske og de must have jeg nu ikke kan leve uden er:

 • BareMinerals SPF 15 Foundation
 • BareMinerals Warmth All-Over Face Color (som jeg bruger som blush)
 • BareMinerals sæt: The Foiled Eye (2 mineral øjenskygger, der giver de flotteste smokey eyes)


My absolut favorit beauty brand is Bare Escentuals. I can’t live without the mineral foundation and as you can see, I had to try a lot of the other stuff as well.

This entry was posted in Beauty and tagged , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Makeup OD!

 1. Natalja says:

  Hej Maria. Tak fordi du deler dine gode tips med os :-) Bruger selv Youngblood, men synes til tider hendes make-up er lidt for kraftig i det. Så vil da klart overveje Bare Escentuals. Hvordan er priserne?

 2. Birgitte says:

  Jeg er også en stor tilhænger af Bare Escentuals. Det er lige meget hvor mange gange jeg prøver at vende tilbage til creme-foundation, så lykkes det ikke, da jeg føler jeg har maske på og er fedtet i ansigtet. Chanel var ellers også min favorit men nu er det B.E.

 3. Maria says:

  Hej :-)

  Det er en super fin blog du har, og jeg er begyndt at læse flittigt med.
  Jeg så lige at du havde boet i New York, hvordan og hvorledes hvis jeg må have lov at spørge? :-)

  Altså på studie, ferie eller hvordan kom det til at ske?

 4. Tina says:

  Hvor kan man købe det henne?

 5. Tina says:

  ups du har så linket til det :) flot :)
  Men sender de fra england??

  • admin says:

   Jeg køber det næsten altid på Ebay, da prisen selvfølgelig er ganget med ca. 3 herhjemme i forhold til i USA. Har faktisk ikke prøvet at købe det direkte ved dem. Man kan købe/prøve det i Illum og hos nogle kosmetologer i DK.

 6. Guapizimo says:

  Hmm tror jeg må prøve disse også, ligeså vel som jeg endte med at prøve nogle af dine favorit hårprodukter :)

 7. Sidse says:

  Hvilken farve bruger du i foundationen? :-)

  • admin says:

   @ Sidse: Jeg bruger medium tan.

   @ Guapizimo: haha, jeg lokker dig jo i fordærv… håber du syntes om hårprodukterne.

   @ Maria: Tak og velkommen til :) , jeg rejste med kæresten derover, der havde job der, så jeg var boede der og arbejde også noget af tiden selv.

 8. Charlotte says:

  Hej Maria,

  Jeg er helt enig i at Bare Escentuals mineral foundation er rigtig god! den kan dog give allergiske reaktioner pga. indholdet af Bismuth Oxicloride. Jeg var selv rigtig glad for I.D. Bare Escentuals, men begyndte at få knopper på kinderne og undersøgte derfor lidt på nettet og opdagede at der var en del personer der havde haft samme oplevelse….så jeg har desværre måtte droppe at bruge den. Hvis man ikke får en reaktion er det selvfølgelig bare at bruge den, men hvis der er nogen der pludselig får knopper /udslæt på kinderne, så kan det altså være pga. fyldstoffet Bismouth Oxichloride – desværre…

  Charlotte
  http://www.fashionchili.blogspot.com

  • admin says:

   Ja det er rigtigt at den indeholder Bismuth Oxicloride, der normalt bruges i makeup og makeupcremer – dog i lidt større doser i mineral makeup, da de til gengæld ikke indeholder parabener, parfume osv. Det findes både i BE, Youngblood m. fl. men det er ikke et skadeligt stof – det kan dog i få tilfælde give lidt kløe og små knopper.
   Den nyeste matte foundation indeholder ikke stoffet, så det er også en mulighed.
   Man kan iøvrigt tjekke sine kosmetikprodukter eller et stof på http://www.cosmeticsdatabase.com og her er Bismuth Oxicloride angivet som ikke skadeligt.

 9. Sara Schelde says:

  Det lyder spændende og godt! Dét må jeg prøve… Forsøger mig pt. selv med ELF’s mineral pudder, der til knap 30,- er udemærket!

  /sara
  http://www.saraschelde.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>