Lost and locked up in Kødbyen

Okay måske er den her historie ikke så sjov, når man ikke var der, men det er nu lidt komisk… Jeg var inviteret ud og høre noget musik i Kødbyen, så tog kæresten under armen og afsted… Da vi kom frem havde vi lidt svært ved at finde den rette bygning, men heldigvis fandt vi nogle skilte der viste retning. Vi endte dog ved porte lukket med kæder og hængelås og der var ikke nogen mennesker at se. Og jeg siger jer vi gik og gik, frem og tilbage (mig i høje hæle på brosten!) og kom så endelig til en port der var åben og gik ind. Men stor fejl – porten smækkede bag os (var kun åben fordi der var kørt en bil ud) og vi fandt hurtigt ud af vi nu var fanget mellem diverse fabrikslokaler, containere og bygningen vi skulle finde – som surprise, surprise var helt tom. Til sidst fik vi opsporet en mand der talte sparsomt tysk, som vi fik til at lukke os ud. Og som I måske har gættet, fandt jeg ud af da vi kom hjem, at det først var næste mandag! Det er så typisk mig!!!

Men vi fik nu en sjov aften ud af det og tog en drink i stedet… men kæresten han mopper mig så vildt!

Vintage parka, H&M tanktop, Hermés scarf,

Cheap Monday leathershorts, Chanel boots, Chanel bag

 

I had a crazy night with my boyf! We got lost and locked up at the meetpacking district in Copenhagen because we were searching for a concert – which wasn’t untill next monday!

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Lost and locked up in Kødbyen

 1. Mille says:

  Ha ha haa…Ej altså…kæresten da vist har fortjent mopperetten : ) Godt i blev lukket ud igen! Har haft arbejde med aftenrengøring på et kontor derinde, og kødbyen er ikke et romantisk kæreste sted en sen hverdagsaften… : )

 2. Sille says:

  HAHAHA hvor sjovt, kender godt det med at tage fejl af datoerne :-D

 3. Lotte B says:

  Hahahahahahahaha…det er altså sjovt. Hvis I en dag skal giftes, skal den historie nok komme op igen…Noget med “godt du havde styr på dato’en i dag, skat…”.
  Bliver nød til at spørge hvad det er for et Hermes tørklæde som du har? Ser ret farveligt ud…Fedt!!

 4. Tanja says:

  hvor ser du fab ud! :D
  Og hvilken aften, det er da en anelse mere uforglemmeligt end en koncert?

  • admin says:

   Haha, og tak, ja vi er også blevet enige om det faktisk var sjovere end koncerten sikkert havde været :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>