Donkeyboys

I aften var det den RIGTIGE aften, hvor jeg var inviteret ud til øksnehallen og høre en showcase med norske Donkeyboys – men det forløb heller ikke helt problemfrit denne gang… Da vi når frem og jeg tar mit nye kamera frem og glæder mig til at tage nogle gode billeder, så står der bare “Empty Battery”, jeg havde selvfølgelig haft det liggende tændet hele dagen..øvøvøv… så i stedet for de fantastiske stemningsbilleder jeg ville have taget, må I nøjes med denne video med dem! De har solgt over 100.000 i Norge og vundet 3 priser (der svarer til grammy) i Norge – deres hit “Ambitions” kender I helt sikkert. De var rigtig gode live, selvom jeg normalt er til noget der er lidt mere rocked. Deres forsanger Linnea Dale er i øvrigt helt vildt smuk og havde det lækreste shiny hår, jeg stod og beundrede. (Jaja man er vel modedulle og ser også på den slags til koncerter..høhø)

Tonight I attended a showcase with “Donkeyboys” – my camera battery was dead, but you can listen to them in the video above.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Donkeyboys

  1. Pernille says:

    Den bliver spillet hele tiden i svensk radio heroppe og jeg elsker den :-) Simpelthen en sang der gør mig rigtig glad hver og eneste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>