DBA

Hvis I som mig er vild med skønhedsprodukter og godt kan lide at prøve nye mærker og produkter, så er det en god idé at holde øje med Danish Beauty Award, der afholdes i næste uge. Her har et dommerpanel bestående af 13 eksperter indenfor skønhed, mode og livsstil gennemtestet et hav af produkter, for at finde frem til de allerbedste inden for forskellige kategorier der denne aften bliver afsløret. Herefter kan man jo så nyde gavn af al den testning de har gjort for en og prøve de produkter de har kåret som de bedste. Man kan også selv gå ind på Danish Beauty Award hjemmeside og påvirke ved at stemme på ens favoritprodukt i kategorien “årets forbrugerpris”, så har man chancen for at vinde en masse produkter, samt billetter til award uddelingen.Next week it’s time for the Danish Beauty Award show, where 13 judges have tried and tested a lot of beauty products and will announce the winners in different categories.

This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>