Afslappet tirsdag

Jeg syntes godt jeg kunne bruge en lille mini weekend lige nu, men tværtigmod venter et par dage fyldt med arrangementer… Derfor trængte jeg også til at være lidt casual i dag (man kan jo ikke ligne en million hvar dag..høhø), og det blev i en ny top fra Wrangler, som er oversize og sporty på den gode måde!

Gina Tricot wrap, Wrangler tanktop, DIY leatherpants, Zara boots

 

I have lots of plans this week, so I felt like being casual today in a new Wrangler top.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Afslappet tirsdag

 1. kathrine says:

  Elsker din blog! Og især dine DIY projekter! Så nu vil jeg igang med et par ‘læderbukser’ og skal derfor lige høre dig:
  -Syer du læderet på med symaskine eller gør du det i hånden med en lædernål?
  -Hvilken type læder skal jeg købe i skindhuset? Måske skal jeg bare beskrive projektet og så kan de hjælpe mig ?

  Kan slet ikke vente til at komme i gang med at lave bukser!

  Tusinde tak for evig inspiration,
  kathrine

  • admin says:

   Tusind tak Kathrine! Jeg syede det på maskine, selvom det var lidt svært da bukserne jo er stramme. Ellers kan du netop bruge en lædernål hvis du gør det i hånden. Jeg fik bare dem til at hjælpe med at finde noget læder. Håber du får et sjovt og godt projekt ud af det :D

 2. Mia says:

  Den er da då cool den top! Og ps: du ligner altså stadig en million :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>