Tidsfordriv

I fredags var skulle jeg mødes med min veninde og spise, men så gik hun hen og blev forsinket og så var jeg jo nødt til at finde på noget at lave mens jeg ventede. Og så gik det hverken værre eller bedre end at jeg kom til at gå i H&M, hvor jeg blev fristet af denne smukke kjole i brændt koralfarvet og med masser af flæser (det var faktisk min eneste betænkelighed – om den er lidt for pusse nusset?), men med hjem kom den, så nu er min veninde skyld i det køb!My friend was late for an appointment the other day, so I browsed through H&M in the meantime and ended up buying this dress.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Tidsfordriv

 1. camilla says:

  It’s lovely!! How much?

 2. Nina says:

  Jeg synes den er rigtig fin og jeg tror den vil klæde dig rigtig godt. Og du kan jo altid lave noget modspil til flæserne med nogle rå ankelstøvler og nogle chunky smykker :-)

 3. Tina says:

  Den er da super flot :)

  Hvad kostede den?

 4. Den er helt iorden! Og farven er jo perfekt til dig! På med lidt læder, så er der dømt hot chic! ;0)

  • admin says:

   Fedt med jere styling tips :) Nu er jeg helt inspireret til at lege med kjolen! Den kostede 249,-

 5. Randi says:

  Jeg købte den i sort, og er normalt heller ikke så “pæn” i det. Men jeg ladge den ned, da jeg synes den er liiige lovlig kort. Så nu er min med rå kant, der i sig selv er et godt modspil til flæserne. Glæder mig til, at se den på dig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>