Photo diary

I får lige lidt stemningsbilleder fra Barcelona og jeg er fuldt overbevist om at det også snart bliver lige så dejligt vejr herhjemme! Der er flere der har mailet om forskellige spørgsmål vedr. Barcelona og jeg er nok ikke lige eksperten på det hele, men vil da gerne fortælle om de steder jeg var.

 

Mht. shopping er der i samme gruppe (Inditex) som ejer Zara, en hel masse andre kæder i Spanien. Bl.a Strativarius, Massimo Dutti (noget dyrere end Zara), Bershka (Spaniens H&M), Pull & Bear (meget ungt og billigt), Lefties (outletbutikker med ting fra de andre kæder) og Uterqüe (se her).

 

Så er der selvfølgelig Mango, Sephora (skønhedsprodukter), Habitat (bolig), Sfera kan jeg også godt lide (ligger ofte som en del af stormagasinerne El Corte Ingles). Mange af disse butikker ligger på eller omkring pladsen “Placa de Cataluya” og ned af “Portal de L’Angel”

 

På “Passeig de Gracia” og til venstre af “Avinguda Diagonal” ligger alle flagship butikkerne for de eksklusive mærker. Var bl.a. i BCBG Maxazria (i samme gruppe som Herve Leger) som var en del billigere end på div. netshops. I den gotiske del ligger mange små design butikker og så er der luksus genbrugsbutikken “Le Swing” der ligger i Raval-delen, på “Notariat”.

 

Vi boede i Barcelonetta delen, der ligger ned mod stranden og ud mod lystbådehavnen, så det var en rigtig god placering synes jeg. Vi rejste med SAS, men man kan ofte få billige billetter på cheaptickets.com. Det var vist hvad jeg lige kan komme i tanke om af rejse tips…

Random pics from Barcelona…

This entry was posted in News and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Photo diary

  1. Linda says:

    Uha, vi har næsten også lige haft fornøjelsen af Barcelona. Jeg kan se, vi har været mange af de samme steder. Flere har efterspurgt en guide med tips til byen på min blog, så jeg netop lavet den første post om det. Jeg var især smadderglad for Blow og Holala!, som begge er vintageshops. Var du der? :)

    • admin says:

      Det er en skøn by, ik’? Jeg var i Blow men ikke den anden – det må jeg huske næste gang. Jeg tjekkede lige din post og kan godt se vi nok har taget samme rute :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>