Pels kunst

Jeg fandt lige disse billeder på mit kamera, som jeg tog ude på Bella messen under modeugen, hvor jeg var i forbindelse med mit arbejde. Det er to kreationer fra Copenhagen Fur “Den gyldne pelsnål” konkurrence – det sidste designet af Stine Mørkholt Hasling & Helene Holm Sparwath fra Designskolen Kolding, det øverste har jeg desværre ikke navnet på designerne bag. Men jeg blev ret betaget af de forskellige udtryk man kan opnå med materialet pels, der normalt er et meget tungt materiale, men begge modeller her er meget lette og luftige.To different styles in fur created by danish design students for Copenhagen Fur.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pels kunst

  1. Hey hey…

    Jamen navnene på designerne af den første fine kreation er Katrine Hedegaard & Anne Sofie Madsen.. Katrine er uddannet fra Designskolen i Kolding og Anne Sofie er uddannet fra Danmarks Designskole :D Og jeg giver dg ret det er en vildt lækker jakke!! Pels er et alsidigt materiale og de er altså bare talentfulde!

    Klem Kamilla Louise

  2. Natalja says:

    Jeg savner altså “dagens” af dig :) Blir altid så inspireret af dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>