På farten igen

I dag har jeg været på en eksotisk rejse… nærmere betegnet til Vejle, hvor jeg har besøgt Blend, som er en af de kunder jeg står for på det PR bureau hvor jeg arbejder.

Jeg skulle derover for at vælge den nye AW10 kollektion ud til vores showroom og jeg siger jer det var godt!! Jeg var virkelig imponeret, for kollektionerne bliver bedre og bedre hver gang og var meget mere fashion forward end sidste vinter. Jeg har taget lidt billeder, så I får lige et lille smugkig selvom der jo desværre er lang tid til det bliver sat til salg. Bl.a kommer der en masse pæne læderjakker (det er de altså gode til og så koster de kun omkring en tusse). Nogle af mine favoritter var en jakke og en vest i pels(?) som jeg er sikker på bliver et stort hit til vinter for dem.

Udstilling i deres showroom

Jeg flåede ned fra stængerne og fyldte to hele stativer med tøj.. yeah…

En af favoritterne:

Today I was travelling again – although it was only to a city in an other part of Denmark. I had to pull samples from Blend for the showroom we have at work. The collections was really good and had so many must haves.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to På farten igen

 1. Christina says:

  wow den jakke på det sidste billed er super flot!

  Chris/wemaketherules.wordpress.com

 2. Guapizimo says:

  Jakken på sidste billede ser ret interessant ud!!

 3. simone says:

  Er også helt vild med den vest! Virkelig smuk!

  Vh Simone/fashionmanifest

  • admin says:

   Jeg må lige tage nogle billeder af jakken også – så dør I ;-) Jeg kan (næsten) ikke vente på den bliver sat til salg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>