On a love trip….

I øjeblikket er jeg på en dejlig ferie med min kæreste, derfor er en der gået en del tid i sidste uge med planlægning, arbejde forud, læse forud osv. osv. og der har været lidt langt mellem “dagens” post, svar på en bunke mails, kommetarer mm.

Men vi befinder os altså i dejlige forårs lune Barcelona, hvor vi er på en lille get away for at fejre at vi har været sammen i 3 år! Så det er en ferie og en dag (helt præcist i går) som vi har set frem til og derfor har bloggen lige måtte rykke lidt i baggrunden. Her er utrolig skønt, 18 grader og sol dagen lang, så vi nyder byen og hinanden. Vi fejrede dagen i går med sightseeing, shopping, lækker middag og drinks på toppen af W hotel med udsigt over hele byen! Og det var selvfølgelig til denne anledning jeg gav mig selv lov at købe Helmut Lang kjolen – og kæresten var heldigvis vild med den. 

Helmut Lang dress & Chanel boots

Dorothy Perkins ring (nej, det er ikke forlovelsesringen… den er lidt mindre)

 

I’m currently on a vacation in Barcelona with my boyfriend, celebrating our three years anniversary. So this was the occasion I bought the Helmut Lang dress for.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to On a love trip….

 1. Dyveke says:

  Tillykke med dagen, ferien og ikke mindst kjolen! Håber i har en rigtig god tur :)

 2. Nina says:

  Først og fremmest tillykke.. og nu: FÅRK hvor er den flot den kjole, og den klæder dig helt fantastisk!!!! godt køb :-)

 3. Natalja says:

  Det forklarer jo stilheden herinde :-) Hvor ser du som altid bare skøn ud. Den kjole er virkelig flot til dig. Håber I har en fantastisk tur – hvor er det skønt I sådan fejrer Jeres 3-års dag med en tur til udlandet ;-)

 4. Kathrine K says:

  Looking fab!!!

 5. Kristine says:

  Helt fantastisk kjole! Og tillykke med 3 års dagen :)

 6. christina says:

  Hvor lyder det bare skønt! Fin kjole btw.

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

 7. Sidsel says:

  Tillykke!!!!! Nyd turen :) Du ser fantastisk ud i kjolen!

 8. Pernille says:

  Tillykke med dagen og hvor ser du skøn ud i den kjole! :D

 9. Jenni says:

  Spottede lige din kjole inde på style gallery (meget forsinket åbenbart) Men vil høre om du kan skrive hvad kjolen hedder, så jeg evt. kan søge på den, hvis jeg skulle være så heldig at den stadig er være at finde nogen steder.

 10. Jenni says:

  Spottede lige din kjole inde på style gallery (meget forsinket åbenbart) Men vil høre om du kan skrive hvad kjolen hedder, så jeg evt. kan søge på den, hvis jeg skulle være så heldig at den stadig er være at finde nogen steder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>