Hello Lanvin

Jeg har ikke rigtig skrevet om de nye de nye AW10 kollektion denne gang, da der er pænt længe til de bliver aktuelle og lige nu glæder jeg mig bare til forårstøjet kan komme ud og blive luftet. Men jeg må lige runde den her AW10 kollektion fra Lanvin, både fordi det lige er mig tøjet, jeg ville ønske man gik rundt og så sådan ud hver dag, men også fordi jeg ikke kunne lade være at trække på smilebåndet da jeg så håret – det er jo mit pandehår!!! Så blev det lige endnu lettere at forestille sig selv i tøjet..haha..This AW10 collection from Lanvin is so me! I would love to look like that everyday – and they even have my bangs…

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>