Hårfri test

For noget tid siden var jeg til et Veet arrangement på Skodsborg, hvor en kosmetolog fortalte om hår og i særdeleshed hårfjerning. Vidste I at vi har 5 millioner hår på kroppen og desværre sidder kun 2% af dem på hovedet…suk… så det bliver svært at komme af med de andre 98%. Men så er det jo heldigt der findes mange produkter og metoder til at fjerne de uønskede af slagsen. Faktisk har kvinder altid fjernet hår, helt tilbage i oldtiden hvor de brugte hårrejsende metode som styknin, flagermuseblod og andet ulækkert/giftigt stads! Heldigvis har vi mere behagelige produkter i dag, men det eneste der kan fjerne hår, så det ikke kommer igen, er laser som fx. Elipse Light. Det kræver en del behandlinger men så er de også gone for good.

 

Jeg har gennem tidligere jobs og i kraft af at min mor er kosmetolog afprøvet utrolig mange skønhedsprodukter gennem tiden, og har derfor besluttet at teste alle de spændende produkter jeg af og til får tilsendt, så det forhåbentlig kan være til gavn for jer. Derfor har jeg udsat mine ben for en test af de 4 nye produkter i Veet Suprem’Essence serien og vil anmelde dem på en scala fra et til seks S’er.

 

Veet Suprem’Essence Hårfjerningscreme

 

Cremen har fået ny duft af rose og essentielle olier, der skulle dække over den grimme lidt brændte lugt hårfjerningscremer ofte har. Og det syntes jeg bestemt den lever op til. Jeg testede den på benene og her syntes jeg ikke resultatet blev som lovet. Den fjernede ca. halvdelen af hårene på de tre minutter den maks må side på, så jeg skulle alligvel i gang med skraberen bagefter. Måske den er bedre til små områder som fx. under armene, men kan kun give den to ud af seks. 

 

 

Veet Suprem’Essence Spray On Hårfjerningscreme

 

Den minder meget om cremen, dog er den lettere at påføre da den blot skal sprayes på, men syntes effekten var den samme som cremen, dvs. ikke helt god nok til at jeg var tilfreds med resultatet. Derfor får den også kun to S’er.

 

 

 

 

 

Veet Suprem’Essence In Shower Hårfjerningscreme

 

Denne creme indeholder en vandresistent formel der gør at cremen opløses langsomt ved kontakt med vand – så man kan træde ind i badet mens cremen virker. Man fjerner cremen med en blød eksfolierende svamp og det syntes jeg virkede meget bedre end de to forgående cremer. Måske er det fordi svampen virker bedre end spatlen. Den får i hvert fald tre S’er fordi den var lidt bedre og væsentlig lettere end de andre to at bruge.

 

Veet Suprem’Essence Voks Strips

 

Når vi taler hårfjerning, så er mottoet desværre jo mere ondt det gør jo bedre… For her har jeg testet voksstrips og de virker og gør det de skal – fjerner hårene! Nu syntes jeg faktisk ikke det gør særlig ondt, men er også vandt til at få vokset ben, så måske jeg er i træning. Strips’ne skal blot varmes mellem hænderne og så er de klar til brug og det er let at gøre selv, så de er helt sikkert min favorit ud af disse fire produkter og får derfor fire S’er.

 

I have tried and testet some new Veet hair removal products and rated them on a scale from one to six S’s. The winner was the wax strips which are easy to use and removes the hair as promised.

This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Hårfri test

 1. Tille says:

  Får du voksbehandling professionelt eller gør du det selv? Overvejer nemlig at få det gjort når vi kan begynde at vise ben igen, men har ingen erfaring så det kunne være rart at få et par tips? Et billigt sted osv.. :)

 2. Millie says:

  Nej hvor pænt af dig, at du vil dele dine erfaringer med os. Så behøver vi ikke alle de produkter igennem for at finde de bedste. Jeg synes også godt man kan overleve hårfjerning med voks, når man ved hvor længe det holder ;-)

 3. Lisa says:

  Alt efter hvor man bor, kan man få billigere voksbehandlinger på Kosmetologskoler, da det er elev-behandlinger.

  • admin says:

   Jeg plejer at få det gjort ved min mor, som er kosmetolog, men ellers er det rigitgt med kosmetologskolerne – de er tit gode og billige.

 4. Hejsa :)
  Jeg ville lige høre, om du har lyst til at tilføje mig på din linkliste? Jeg gengælder selvfølgelig ved at linke tilbage til dig. Lad mig høre fra dig :)

  / Hilsner Victoria-Louise
  Find mig på http://www.alittlelife.dk

 5. Mia says:

  Jeg har faktisk overvejet voksbehandling de mere intime steder – men er ufattelig bange for at det gør meget ondt… -har du nogle gode råd eller andre anbefalinger eller gode produkter?

  På forhånd tak…

  • admin says:

   @Mia: Der vil jeg helt sikkert finde en sød kosmetolog, og fortælle det er første gang du skal prøve det, så skal hun nok tage hensyn til det. Det gør da lidt ondt, men det er altså hurtigt overstået. Man skal bare tænke på nogen andet i mens :-)

 6. Mia says:

  Jamen det må jeg gøre….

 7. Mia says:

  Jeg vil lige høre om der er et sted i København du kan anbefale – det skal jo helst være et godt sted…

  På forhånd tak..

 8. Pingback: Øjenbryns test | STYLE INTUITION