A Single Man

I går aftes var kæresten og jeg et lille smut i biografen og se premieren på Tom Ford’s nye film: “A Single Man”. Filmen er Tom Fords første og har tilmed opnået stor ros fra anmeldere. Vi syntes begge det var en fin lille historie der udspillede sig og så er filmen en visuel fornøjelse. Tom Ford har kælet for alle detaljer i filmen og der er nogle meget smukke scener og omgivelser. Hovedrolleindehaveren Collin Firth er meget elegant og det var dejligt at se ham spille noget andet end Mr. Darcy i Bridget Jones filmene.Last night my boyfand I went to the cinema to see the new Tom Ford movie “A Single Man” with Collin Firth, and we liked the story and the movie settingswas really beautiful.

This entry was posted in News and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to A Single Man

  1. Rikke says:

    Vidste du at Tom Ford havde Julianne Moore i tankerne da han udtænkte den karakter hun nu engang spiller? Sikke en ære…! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>