Net sko

Jeg er så træt af det her vejr… man bliver jo så uinspireret og har kun lyst til at kravle sammen i varme striktrøjer… Men jeg drømmer om fine forårs accessories, der vil bringe en gennem de lune dage og nætter, vi forhåbentlig får (ja, man kan næsten blive i tvivl om det sker..). Især er jeg vild med oxford skoene fra American Retro med hulmønster, de minder mig om nogle net gårdsanger sko jeg havde da jeg var lille pige, og dem var jeg så glad for (har i hemmelighed håbet de ville komme tilbage) men her er et mere voksent alternativ.American Retro oxfords ca. 1500 kr. Loopie Love hårspænde 200 kr. Pelle Moda wedges ca. 1000 kr. By Malene Birger bælte ca. 800 kr. Alexander Wang for Linda Farrow solbriller ca. 1800 kr. Line & Jo halskæde 1800 kr. Rabens Saloner ruskindspung 599 kr.

 

I’m sick and tired of the weather in Denmark, so I’m dreaming my self away to warm summer nights where I’ll be wearing things like this.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Net sko

 1. Sandra Lykke says:

  … Kom lige forbi. :) – Og jeg er noget så grueligt enig med dig mht. vejret. Jeg har i mit sind plantet solskin og forår!

  God weekend!

  Kh Sandra Lykke

  http://www.sandralykke.dk

  • admin says:

   Ja der er vist ikke andet at gøre… det lader ikke til det bliver forår lige foreløbigt..øv

 2. Grace says:

  Jeg kan godt huske skoene, de var så dejlige at have på… håber også de kommer igen..haha.. men disse er nu fine og nutidige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>