Min lille ny croco

Jeg er jo glad for croco og har vist snart udviklet et samlergen når jeg spotter noget med det tryk/print, og min seneste erhvervelse ankom midt i modeuge ræset, så hun kunne komme ud og blive luftet lidt. Men jeg fik da slet ikke vist den lille ny ordentligt frem… men her har i den senest tilkommende croco i familien, hun hedder Alexander Wang og er kun en uge gammel…I really do have a thing for everything crocprinted and I received this new Alexander Wang top last week, just in time for fashion week.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Min lille ny croco

 1. Guapizimo says:

  Lækker sag, tillykke med den lille ny ;)

  • admin says:

   @Blue is in fashion this year: Thank you, you make some awesome posts – must take a lot of time!

 2. Liselotte says:

  Er vild med din Blog.

  Hvad måtte du give for denne fantastiske sag ? Ö Er forelsket!!

  • admin says:

   Mange tak Liselotte! Uh host host… det kan jeg da ikke huske…. (hvis nu kæresten læser med). Men den fås på net-a-porter.com :-)

 3. Liselotte says:

  Haha .. :) Jeg smutter der forbi så .. ;)

  God weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>