Margit Brandt

Jeg siger bare en ting: Hatte! Det var hvad jeg sad og forelskede mig i igår på flere af de shows jeg så. Hos Margit Brandt sad de fineste brune hatte på modellernes bølgede hår, og de lignede lidt noget der var taget ud af en film fra 40′erne. Samtidig var der stærke refferancer fra 70′erne med bløde jordfarver, mønstre og lange flagrende kjoler.

Det var en rigtig fin, brugbar kollektion og showet sluttede af med glade modeller, der kastede roser ud til publikum (i sommers var der stoledans) så de forstår at slutte med et smil på læben. (Hvis man kigger efter, kan man se Yvan Rodic aka Facehunter stå og fotografere ude i højre side)

Margit Brandt held a beautiful show with a very wearable collection. I especially love the hats!

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>