Lidt pudderfarvet på en kold mandag…

Så er jeg tilbage på pinden igen, efter en travl men dejlig weekend. Jeg nåede både brunch med kæresten, cafe og shopping med en veninde, at flytte om i hele stuen (mig alene med kæmpe sofa og spisebord – Skipper Skræk go home!) og så var der også den kedelige studie del…gab… Nå ja så sluttede vi søndag af med “Shutter Island” og en stor spand popcorn! Filmen var virkelig spændende og intens, en af de slags man gerne vil se igen når den er ovre.
I dag har stået på arbejde og bagefter gik jeg en anden vej hjem end jeg plejer (en vej der inkluderer butikker) og det var ikke så godt skulle jeg hilse og sige!! Men her er dagens kluns, som bliver indendøre da kæresten ikke vil ud i kulden. Jeg prøver at inkorporere lidt lyse farver for at komme i forårs humør, så i dag blev det med lidt pudder til alt det sorte.

H&M cardigan, Zara dress, DIY leather pants, Dorothy Perkins boots,
Sfera necklace, random bracelets.

 

Had a busy weekend with brunch, movies and redecorating our living room. Today has just been work and this is what I wore.

This entry was posted in Style Diary and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lidt pudderfarvet på en kold mandag…

 1. Momo says:

  You look sooo nice! ;)

 2. Julie says:

  Jeg vil bare lige sige at din hud ser altså helt fantastisk og perfekt ud på ALLE billederne af dig! Har du nogle gode tips og tricks til hudpleje og makeup? :-)

  • admin says:

   Tusind tak Julie! Det var da et enormt dejligt kompliment! Jeg bruger Ole Henriksen produkter til pleje og så bruger jeg Bare Minerals mineral foundation, som jeg synes er den bedste overhovedet! Fordi den giver huden et ensartet fint skær uden at man ser makeup’et ud eller kan mærke man har noget på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>